Džejla Ramović: Niko mi nije čestitao od ostatka žirija nakon pobjede

Džejla je uglavnom bila meta kritika jer ju je njen mentor, Marija Šerifović, izdvojila za favorita na samom početku takmičenja

Pobjednica showa “Zvezde Granda” Džejla Ramović izjavila je da joj niko od članova žirija nije prišao nakon proglašenja i čestitao na pobjedi, ali opravdava to time što se je dugo zadržala na bini, a oni su otišli.

Džejla Ramović odnijela je ubedjljivu pobjedu u izboru za ovogodišnju zvijezdu „Granda”, međutim čestitke stručnog žirija su izostale. Iako su je tokom takmičenja mnogi mentori hvalili, Džejli niko nije uputio uživo čestitke nakon pobjede, ali im mlada pjevačica to ne zamjera.

– Nisu mi čestitali drugi članovi žirija. Bila je gužva na sceni, ne znam ni da li su mogli da mi priđu, a i ja sam se puno zadržala. Mnogi su otišli kada sam ja završila svoje obaveze na sceni, tako da možda su neki imali namjeru da mi čestitaju, a možda neki nisu, ne znam. U suštini, vjerovatno bi čestitali da su mogli – tvrdi mlada zvijezda.

Džejla je uglavnom bila meta kritika jer ju je njen mentor, Marija Šerifović, izdvojila za favorita na samom početku takmičenja. Taj potez su mnogi okarakterisali kao preveliko favorizovanje, a Džejla objašnjava koliko joj je to zaista pomoglo da pobijedi u takmičenju.

– Što se tiče cijelog takmičenja, Marija je mene izdvojila na početku jer sam mlada i razlikovala sam se od drugih njenih takmičara, ali kad se suzio krug i kad je ostalo nas četvoro, ona nikoga nije isticala. Mi smo Mariji bili podjednako dobri – navodi Džejla i dodaje:

Možda sam bila njena mezimica jer sam bila jedino žensko, djevojčica od 17 godina. Prosto me je gledala na drugačiji način nego muške kandidate, ali što se tiče pjevanja i njenog zalaganja, svi smo joj bili isti, kazao je Džejla u intervjuu za Blic.

Izvor: