Pogledajte kako izgleda otac Jelene Karleuše: Poslije tužne vijesti, došao joj pružiti utjehu

Bivši inspektor Dragan Karleuša stigao je sa sinom i pjevačicinim polubratom Ivanom na Dedinje

Bivši inspektor Dragan Karleuša, bivši suprug pokojne Divne Karleuše, stigao je sa sinom i Jeleninim polubratom Ivanom na Dedinje. 

Dragan je došao u dom svoje kćerke kako bi bio uz nju najbolnijim trenucima, budući je ostala bez svoga oslonca.

Divna je preminula u nedjelju oko 12.30 sati u svom stanu, a Hitna pomoć je samo ustanovila smrt.

Inače, Divna se sa 19 godina udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila kćerku Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je kćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živjeli zajedno. Divna je o bivšem suprugu uvijek imala riječi hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osjetila.

- Dragan mi je bio komšija. Dopadao se i mojim drugaricama jer nas je sve šarmirao kao iskusniji i 11 godina stariji momak. Sve smo bile zaljubljene u njega, a dok su druge odustajale, ja nisam. Zabavljali smo se tri godine, a onda se odlučili vjenčati jer sam ostala trudna. Jelena je rođena kao plod prave ljubavi jer su te tinejdžerske ljubavi najjače. Kasnije je bilo možda i burnijih i ljepših, ali tako iskrenih više nikad. Uoči vjenčanja cijelu noć sam s mamom i sestrom pravila torte, a svečanost smo organizirali u Domu kraljevskog vazduhoplovstva na Studentskom trgu. Pjevao je Marinko Rokvić, a svirao orkestar Ace Šišića - ispričala je jednom Divna, kako prenosi Kurir.rs.

Izvor: