fbpx Poslušajte "Avet" Mirze Selimovića i Milice Todorović

Poslušajte "Avet" Mirze Selimovića i Milice Todorović

Home

Poslušajte "Avet" Mirze Selimovića i Milice Todorović

Mirza je istakao da su Milica i on već dugo bili u potrazi za zajedničkom pjesmom, ali da su se tek sada kockice poklopile.

Srbijanska pjevačica Milica Todorović i bh. pjevač Mirza Selimović objavili su emotivnu baladu pod nazivom "Avet".

Oni su ukrstili glasove prvi put, a pjesma je danas ugledala svjetlost dana. Sudeći prema prvim komentarima, nema sumnje da je mnoge ostavila bez daha već na prvo slušanje. Tekst pjesme "Avet" će otopiti čak i najtvrđa srca, a vrhunski vokali pobjednika "Zvezda Granda" dali su ovoj numeri posebnu emociju. 

- Posljednjih godina desilo mi se nekoliko bržih pjesama, a kada je "Avet" došla do mene, znala sam da je ova pjesma prava stvar i da je idealno vrijeme za jednu emotivnu baladu. Mirza je predivan mladić, a prije svega sjajan vokal. Mislim da će ljudima dodatno biti interesantno i to što smo oboje pobjednici najvećeg muzičkog takmičenja u regionu "Zvezde Granda" - rekla je Todorović.

Snimljen je i spot za "Avet" u kojem se pjevačica pojavljuje u izazovnom izdanju, javlja Avaz.

Mirza je istakao da su Milica i on već dugo bili u potrazi za zajedničkom pjesmom, ali da su se tek sada kockice poklopile.

- Treća sreća je bila u pitanju, jer su se tek sada napokon uklopili i tajming, ali i pjesma, koja nas je oboje oduševila. Nismo željeli da snimimo nešto tek reda radi, već smo dugo tragali za pravom numerom. Milica je neko koga jako cijenim i poštujem i u vokalnom smislu, ali i kao osobu. Posjeduje posebnu energiju i harizmu, jednostavno privlači pojavom - ističe Selimović.

Za tekst i aranžman zadužena je bila Sara Milutinović. Aranžman su radili Vladan Popović Pop i Marko Milatović. Spot je snimljen u režiji "Toxic Produkcije" iz Beograda.

Topic
Objavio: Pon, 15/04/2019 - 19:20

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top