Prava Zlatokosa postoji! Zove se Alena Kravchenko, a njezina kosa je duga čak dva metra

asd
Stvarna Zlatokosa s dva metra dugom plavom kosom koju nije čak ni podšišala već 30 godina, otkrila je tajnu puštanja tako duge i njegovane kose. Ključni sastojak je - strpljenje

Alena Kravchenko (35) iz Odesse u Ukrajini rekla je da kosu pere samo jednom tjedno u procesu koji traje 30 minuta.

Alena, koja je i model za kosu, nikad ne češlja mokru kosa kako bi spriječila lomljenje vlasi, a ne koristi ni fen za sušenje, već ju više voli prirodno sušiti. 

Uz svoju jednostavnu rutinu njege kose, Alena koristi maske za kosu i masaže glave kako bi joj kosa izgledala zdravo i lijepo. 
Prema Aleni, svatko može postići istu impresivnu duljinu kose kao i ona ako ima strpljenja ju puštati. 

Poslovna žena pušta svoju prirodnu dugu plavu kosu još od svoje pete godine nakon što joj je majka rekla da žene trebaju imati dugu kosu, piše Daily Mail.
Ove su joj se riječi urezale u pamćenje i ona od tada pušta kosu koja je nedavno dosegla čak dva metra duljine, što znači da ponekad i stane na nju jer je visoka samo 168 centimetra.

Na svojem Instagramu često objavljuje fotografije svoje duge plave kose, a ima preko 57 hiljada pratitelja. 

Alena kaže da njezina dva metara duga plava kosa znači da je uvijek u središtu pozornosti jer je muškarci vole zbog zapanjujuće duljine i prirodne plave boje.
Priznala je da se njezina kosa uvijek privlači poglede, kako na mreži, tako i kad je vani, a ponekad ju ljudi čak i pitaju da im dopusti da ju dotaknu ili da se fotografiraju s njom. 

Pogledajte OBJAVU