Princeza imala aferu s tjelohraniteljem, platila mu 10 milijuna kn da šuti

dasf
BIVŠA supruga vladara Dubaija, princeza Haya bint al-Hussein, platila je svojim tjelohraniteljima po 1.2 milijuna funti (nešto više od 10 milijuna kuna) da šute o njenoj aferi s jednim od njih, piše Daily Mail. Tjelohranitelja Russella Flowersa s kojim je ušla u izvanbračnu vezu uz to je obasipala i skupocjenim poklonima kao što su luksuzni satovi pa čak i sačmarica vrijedna 50.000 funti, tvrde.

46-godišnja princeza Haya, najmlađa od šest supruga šeika Muhammeda Al Maktoumu, navodno je od tjelohranitelja Britanca tražila da joj pravi društvo gdje god se pojavi, a zauzvrat ga je obasipala skupim sitnicama. Veza od dvije godine dodatno se razbuktala u Londonu gdje je princeza pobjegla od svog supruga te pokrenula brakorazvodnu parnicu te tražila puno skrbništvo nad njihovih dvoje djece. Naime, britanski mediji još su prošle godine pisali da šeik sumnja da je njegova supruga malo prebliska s tjelohraniteljem.

Nakon što je pobjegla, šeik je na Instagramu objavio arapsku pjesmu, u kojoj se između ostalih nalaze stihovi: "Ti, izdajice, izdala si najsvetije povjerenje, a tvoja igra je razotkrivena."

Princezina borba za skrbništvo nad djecom u Londonu trajala je dugo i nije bila lijepa. Tijekom saslušanja, za koje se šeik očajnički borio da ostane privatno, sudac je na kraju presudio da je Haya pretrpjela "zastrašivanje" šeika te zaključio da su je izrugivali zbog njezine veze. 

U svojoj presudi presuđenoj u korist princeze, sudac navodi da je ona "započela preljubničku vezu s jednim od svojih muških tjelohranitelja", no ime tjelohranitelja tad nije navedeno.

Sudac je također naveo da je šeik pokrenuo "kampanju zastrašivanja" koja je uključivala razvod od nje bez da joj je i rekao, organiziranje da se u njezinoj spavaćoj sobi ostavi oružje pa čak i pokušaj otmice.

Izvor: