Šejla Zonić oduševila na nastupu u Minhenu, najavila kada bi trebala izaći njena prva pjesma

.
Šejla Zonić nakon pobjede na Zvezdama Granda održala je nastup u Minhenu.

 

Pred sam nastup u Minhenu, Šejla je za Klix.ba govorila o pobjedi na popularnom regionalnom takmičenju, ali i najavila kada bi njena prva pjesma mogla ugledati svjetlo dana.

"Zadovoljna sam ishodom i svim ovim što se dešava, vidite koliko je publika sretna i koliko me svi vole. To je najbitnije pogotovo sada kada krećem u svoju solo karijeru i tražim svoju prvu pravu pjesmu. Vjerujem da će publika koju volim i koja me voli da pozitivno reaguje na moju pjesmu", kazala je.

Šejla je potom dodala da se nada da će uskoro naći odgovarajuću pjesmu.

"Moja prva pjesma izaći će sigurno ovo ljeto. Da li će to biti august ili septembar to ćemo vidjeti, ali sigurno će izaći do ljeta. Uglavnom slegli su se utisci. Ja sam presretna i prezadovoljna", navela je.

Ona se potom osvrnula i na nastup koji je sinoć održala u Parkpalast Event Center u Minhenu.

"Bila sam ovdje već ranije odnosno sredinom februara ove godine. Prošli put smo bili u manjem lokalu istog vlasnika, a on je tada rekao da ćemo sljedeći put praviti u većem. Rekao je bit će puno, a vidimo da jeste. Zaista se tražila karta više. Došlo je raje iz Sanskog Mosta, Tuzle, Odžaka, Sarajeva i drugih dijelova BiH", zaključila je.