fbpx Sestre Kardashian i Jenner najavile da će deaktivirati sve profile početkom 2019. godine

Sestre Kardashian i Jenner najavile da će deaktivirati sve profile početkom 2019. godine

Home

Sestre Kardashian i Jenner najavile da će deaktivirati sve profile početkom 2019. godine

Foto: EPA-EFE
Pred Novu godinu svi donose neke odluke, ali one koje su najviše šokirale svijet su odluke sestara Jenner i Kardashian da se deaktiviraju sa svih društvenih mreža početkom naredne godine.

"Imali smo nevjerovatno iskustvo kroz dijeljenje detalja iz života sa vama, te nam nije bilo lako donijeti tešku odluku da ne nastavimo koristiti društvene mreže. Nadamo se da ste u ovom svemu uživali isto koliko smo i mi i jedva čekamo da vidimo šta nas dalje čeka", napisala je Kim Kardashian na svojoj zvaničnoj internet stranici.

Sestre Kardashian i Jenner su aktivirale individualne profile 2015. godine jer su željele pružiti fanovima uvid u njihove živote. Svaka od sestara se fokusirala na nešto drugo, pa je tako Kendall pisala o modi, Kylie je pravila liste pjesama i pričala o šminki, Kim je pričala o ljepoti a Khloe je objavljivala stvari vezane za fitness i zdravlje.

"Zauzete smo vođenjem vlastitih poslova, ali i ulogama majki pa mislimo da je sada pravo vrijeme da nastavimo dalje. Teško je, ali moramo tako", rekla je Kim.

Topic
Objavio: Čet, 20/12/2018 - 19:19

Povezane vijesti

Back to top