Tip u teretani vježbao bez majice, drugi ga počeo snimati pa su se posvađali

asd
18-godišnji fitness entuzijast Nick Nush snimio je svojim mobitelom nevjerojatan trenutak. Naime, vježbao je na spravi bez majice i mobitelom snimao svoja leđa kako bi pratio napredak, a onda je uočio da ga tip s druge strane teretane snima. Kad ga je upitao što radi, ovaj ga je zasuo nizom pogrdnih, homofobnih uvreda.

"Uživaš vježbati bez majice?" upitao je muškarac Nicka.

"Da", uzvratio je on.

Stranac je tada postao agresivan i nazvao ga čudakom. Nick je upitao zbog čega je čudak, a ovaj je odgovorio: "Jer nemaš majicu u je****j teretani, retardu."

Nick je pojasnio da snima leđa kako bi mogao pratiti svoj napredak, ali muškarac nije odustajao.

"Je*i se. To je čudno. Je*i se, pe***u", nanizao je uvrede.

Nastavio je promatrati Nicka, koji ga je potom upitao: "Ljubomoran si jer je 18-godišnjak veći od tebe?"

To ga je razbjesnilo, pa je prišao Nicku i činilo se kao da će ga udariti. Kroz zube je samo rekao "Je*i se" i potom otišao.

TikToker Nick je čitavu snimku neugodnog incidenta objavio na popularnoj društvenoj mreži. Kaže da se dosad nije susreo s takvom reakcijom. Pokazao ga je i menadžerima u teretani, koji sada razmatraju što će poduzeti.

Video je skupio 7.4 milijuna pregleda.

"Dobar si, ponio si se kao odrasla osoba", "Čovječe, sad zamisli što žene moraju slušati kad dođu na dio s utezima u teretani", komentirali su neki.

"Za sve koji pišu da sam ga trebao udariti, mogu reći da on toga nije vrijedan. Ja sam zreliji i ne želim se spuštati na njegovu razinu ili imati posla s policijom zbog napada. Možda bi me i izbacili iz teretane, to se ne isplati. Mogu se kontrolirati, očito je da je ovaj tip taj koji ima problema", pojasnio je.

Pogledajte VIDEO

Izvor: