Ustaje u četiri ujutro da bi vježbala: Želim da imam najveću zadnjicu na svijetu

X

Bodibilderka Vanesa Ataides ima posebnu želju, sebi je zadala zadatak da postane žena s najvećom prirodnom zadnjicom pa zbog toga svaki dan ustaje u četiri sata ujutro i odlazi u teretanu.

- Na ulici ljudi misle da sam bizarna, i često mi se smiju i pokazuju na mene, dok na društvenim mrežama dobijam zaista užasne uvrede. Nije lako, ali znam da ne mogu svima udovoljiti, ali svakako radim na svojoj zadnjici isključivo zbog sebe, ne zbog bilo koga drugog - kaže.

Ona ne dozvoljava da je negativni komentari sputavaju.

Za Trulu je izjavila da je prije nekog vremena pomislila “da li da nastavi sa objavljivanjem”.

- Bila sam zabrinuta zbog kritika – da li sam spremna da budem osuđena? Ali, napravila sam korak unazad i pomislila “ovo je ono što želim i ne bi trebalo da me zanima šta neko drugi misli - istakla je.

Vanesa je više zaokupljena svojim ciljem da dobije “najveću pozadinu na svijetu” od 130 cm u obimu, a da ne ide pod nož.

Ova influenserka je istakla da ustaje u 4 ujutro da bi vježbala, fokusira se i na ljubav prema sebi i svoje ciljeve u vezi sa fitnesom.

- Radim to za svoje blagostanje, tako da nije važno ako se to ljudima ne sviđa. Volim sebe i to je ono što je važno - rekla je.