Znanstveno je dokazano: seks briše bore!

hkhgjhgbkuzjh
Svi načini borbe protiv starenja i "gravitacije" su skupi, dosadni i bezuspješni. Tako da možemo skakati od sreće kad nam naš liječnik preporuči čim više seksa.

Nedavno britansko istraživanje pokazalo je da je seksualni užitak ključni čimbenik u očuvanju mladosti i da redoviti seks može pomladiti vaše lice za pet do sedam godina. Istraživanje je vodio dr. David Weeks i on je između ostalog tvrdio da spolni odnos aktivira ljudski hormon rasta, koji pomaže u održavanju vaše kože elastičnom i stoga sprječava nastanak bora. Za vrijeme seksa se također oslobađaju endorfini koji djeluju kao prirodni analgetici, smanjuju tjeskobu, a vaš san čine boljim.

Dodao je i da seks pojačava cirkulaciju krvi koja je dobra za srce, a koži daje poseban sjaj  koji se ne može imitirati bilo kojim trikovima šminkanja. Ako vam ni to nije dovoljno dokaza, evo još jednog - spolni odnos sagorijeva i masnoće i oslobađa mnoge tvari koje jačaju imunološki sustav. U osnovi seks je super hrana, vježba i izvor vitamina, sve u jednom.

Dakle zaboravite na kreme i operacije! Ključ protiv starenja leži u vašoj spavaćoj sobi, na kuhinjskom stolu, pod tušem ili bilo gdje oko vas ovisno koliko volite eksperimentirati. Seks smanjuje znakove starenja - to je i znanost potvrdila!

Izvor: