All-Star spektakl: Antetokounmpo i društvo napadaju Jamesovu superekipu

Glavni događaj All-Star vikenda i okršaj u kojem će snage odmjeriti najveće košarkaške zvijezde na programu je u noći s nedjelje na ponedjeljak s početkom u 2:00 sata.

Meč svih zvijezda se tek drugi put igra u izmijenjenom formatu budući da se od prošle godine ne sastaju timovi Zapada i Istoka, već dvojica igrača iz dvije konferencije s najviše glasova biraju saigrače među izabranima od strane navijača, novinara i trenera. 

Na 68. izdanju All-Stara kapiteni će biti Giannis Antetokounmpo i LeBron James, koji je okupio nevjerovatan sastav s obzirom da su pored njega u prvoj petorci još i Kevin Durant, Kawhi Leonard, James Harden i Kyrie Irving. 

Na klupi za rezerve su Anthony Davis, Klay Thompson, Damian Lillard, Ben Simmons, LaMarcus Aldridge, Bradley Beal i Dwyane Wade.

Giannisov tim je dosta lošiji na papiru, ali bi lagano mogao do iznenađenja pogotovo ako se uzme u obzir da su u prvoj petorci još Joel Embiid, Paul George, Stephen Curry i Kemba Walker. 

Tu su još Khris Middleton, Nikola Jokić, Russell Westbrook, Blake Griffin, D'Angelo Russell, Nikola Vučević, Kyle Lowry i Dirk Nowitzki.

Naš region će predstavljati Jokić i Vučević, koji iza sebe imaju imaju izvanredne sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.