Anel Hebibović, nakon nesretnog poraza od Borca: Pokazali smo da vrijedimo, s Bodulom smo još jači

ffr

Imamo kvalitet, samo trebamo malo više hrabrosti i odlučnosti. Ponekad imam osjećaj da igrači ne vjeruju u sebe, kaže igrač Igmana

Fudbaleri Igmana odigrali su svoju tek drugu utakmicu ove sezone u Premijer ligi BiH, u okviru 4. prvenstvenog kola, na gostovanju protiv Borca gdje su poraženi s 1:0 i to pogotkom u sudijskoj nadoknadi.

Utakmicu koju je osim pogotka i vrlo dobre igre debitanta u ligi, Igmana, obilježilo još jedno katastrofalno suđenje već svima u BiH poznatog skandaloznog djelioca pravde, Miloša Gigovića, koji je konstantnim prekidima i sjeckanjem igre uništio ovu fudbalsku predstavu.

Iskusni krilni napadač Anel Hebibović, fudbaler Igmana koji je ekipu iz Konjica pojačao prelaskom iz redova Sarajeva, za portal "Avaza" izjavio je da žali za izgubljenim bodovima jer gosti nisu zaslužili poraz u ovom meču.- Sigurno da smo odigrali jednu dobru utakmicu, u odbrani dobro smo stajali i nismo dozvoljavali Borcu nijednu ozbiljniju šansu do samog kraj. Ispoštovali smo sve što smo se dogovorili i pokazali da se možemo nositi sa najjačim ekipama lige i sigurno da Igman ima dobru i kvalitetnu ekipu koja treba samo malo sreće koju nismo imali u ove dvije utakmice. Realno je da imamo četiri boda iz ove dvije utakmice, ali šta je tu je, smatra Anel.

 

foto: Fk Igman

Izvor: