Bayern je možda zabio 27 golova svom protivniku, ali Mane se obrukao kao nikad u životu

.
Promašio nemoguće

 

Ekipa Bayerna jučer je odigrala prijateljsku utakmicu protiv niželigaša, ekipe Rottac-Egerna, te su slavili sa čak 27:0.

Već nakon prvog poluvremena Bayern je imao prednost od čak 18:0, ali nisu stali ni u drugom poluvremenu.

Ipak, možda i najzanimljiviji trenutak na utakmici desio se u 73. minuti kada je Mane promašio nemoguće.

Imao je napadač Bayerna zicer, ali je uspio loptu poslati daleko pored gola, te su ga zbog toga navijači kritikovali.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Već u trećoj minuti Musiala je postigao gol za Bayern, a u petoj minuti Gnabry na asistenciju Daviesa donosi 2:0. Treći gol, na novu asistenciju Daviesa, postiže Sane u osmoj minuti. Na četvrti se gol čekalo samo četiri minute, pošto je Gnabry u 12. minuti postigao još jedan gol.

U 13. minuti 5:0, novi gol Musiale. U 20. minuti je Konrad Laimer postigao svoj "prvijenac" za Bayern na dodavanje Gnabryja, a sedmi gol Bavaraca u 22. postiže 18-godišnji Mathys Tel.

Interesantno je da je, prema pisanju njemačkih medija, Tuchel bio nezadovoljan negdje sredinom prvog dijela pri rezultatu 7:0, pa je njegov tim ubacio u brzinu više i do odlaska na odmor zabio još 11 golova.

Redom su pogađali Tel, Mazrazoui, Tel, Upamecano, Tel, Sane, Musiala, Tel, Musiala, Gnabry, Musiala.

Nakon 45 minuta bilo je 18:0, a talentovani francuski napadač Tel postigao je pet golova, dok je Musiala postigoa četiri, a Gnabry tri gola.

U nastavku je Sabitzer postigao pet golova uzastopno! U strijelce se u 74. minuti upisao i Raphael Guerreiro, koji je nedavno stigao iz dortmundske Borussije. Na 25:0 povisio je Gravenberch u 84. minuti, Kingsley Coman se upisao u strijelce, a za kraj je gol postigao i Sadio Mane.