Bosanski Beckham: Bičakčić dobio ulogu u spotu bh. muzičke zvijezde

Nije baš česta pojava da se nogometaši iz BiH nađu u ulozi manekena, bilo da se radi o spotu, reklami ili nečemu posve drugom.

Jedan od onih koje takve vrste ponuda ne zaobilaze je Ermin Bičakčić, koji je zbog izgleda i modne osviještenosti među omiljenim kod ženske populacije, a prepoznao je to i Enes Begović, u čijem će spotu ovaj reprezentativac imati ulogu, i to glavnu.

Bičakčić će se pojaviti u spotu za pjesmu "Rođendan" koju je nedavno snimila bh. muzička zvijezda, a partnernica će mu biti zanosna beogradska manekenka Aleksandra Stojković.

"Bilo je to nevjerovatno pozitivno iskustvo za mene, nešto sasvim novo i jako interesantno. Moj najdraži pjevač i najbolji režiser, bolje od toga ne može. Mogao bih se naviknuti na to, već se pitam kada je sljedeći spot (smijeh). Enes Begović mi je omiljeni pjevač s naših prostora, pa je upravo to i razlog zboh kojeg sam u ovom spotu. Za mene on je legenda i bila mi je velika čast sudjelovati u snimanju spota", kazao je Ermin za magazin Azra.

Režiser Haris Dubica je našeg nogometaša u spotu čak odveo i ispred matičara, a na pitanje razmišlja li o tome i u privatnom životu, odgovorio je:

"Naravno da mi je cilj da se oženim, ali kad dođe pravo vrijeme za to. Još nijedna žena nije osvojila moje srce. Slobodan sam. Smatram da je svaka žena lijepa na svoj način, ali nekako preferiram djevojke s tamnijom bojom kose."

Iza sebe Bičakčić ima odličnu polusezonu u Hoffenheimu, a osim što niže sportske uspjehe, sada će se okušati i u jednoj potpuno novoj ulozi.

Image