Bivši vojnik izazvao Cro Copa na borbu: "Samo dođi, jer ćeš nakon izlaska iz bolnice završiti na psihijatriji"

Jedan od najvećih MMA boraca u historiji i pionir ovog sporta Mirko Cro Cop Filipović dobio je preko društvenih mreža, u najmanju ruku, zanimljiv izazov.

Neki bi rekli i lud, kada se uzme ko ga je izazvao na borbu.

Naime, na Facebooku je fan Cro Copa, koji je inače bivši vojnik, otvoreno izazvao legendu i napisao da bi ga mogao savladati ukoliko bi trenirao nekoliko mjeseci.

- Pozdravljam... Za mene ste dobar borac i uzor. Gledajući vaše borbe, mislim da ste vrlo predvidljivi i smatram da bih svaki vaš potez predvidio. Vaš haj kik me ne bi uspio oboriti. Iskreno, trebalo bi mi nekoliko mjeseci dobrog treninga da vas savladam. Za tri do četiri mjeseca ušao bih s vama u ring i mislim da bi to bila poštena borba. Ako skupite mu** očekujem odgovor, hvala. Bivši vojnik - napisao je Mirkov obožavalac.

Odgovor Filipovića je bio brz.

- Evo, skupio sam mu**, ni sam ne znam kako jer moram priznati da me strah, ali, evo, kad smatraš da si spreman, dođi do moje dvorane pa odradimo sparing, snimimo sve pa ću objaviti. To je, ja mislim, pošteno, a i da se ljudi malo nasmiju. Dvorana je u naselju Borčec, tako da psihijatrija Vrapče nije daleko, jer ćeš nakon puštanja iz bolnice svakako tamo završiti na promatranju. Takvi slučajevi su rijetki pa se doktori tamo uvijek raduju njima, bivši vojniče - napisao je Cro Cop.

Čeka se odgovor bivšeg vojnika.