Đurić o napuštanju terena protiv Borca: Penal je bila kap koja je prelila čašu

Fudbaleri bijeljinskog Radnika su u 15. kolu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine poraženi od banjalučkog Borca, bilo je 2:0.

Kapiten bijeljinskog kluba Velibor Đurić je u jednom trenutku nakon dosuđenog jedanaesterca protiv njegovog tima odlučio da povuče ekipu sa terena, a u izjavi za Sportski žurnal je to demantovao.

- Jednostavno, možda je tako izgledalo, ali nismo htjeli da napustimo teren samo smo htjeli da se dogovorimo šta i kako u nastavku, pa smo se izdvojili na jedan dio terena. Sve se izdešavalo tako kako se izdešavalo. Kao kapiten ne bih to dozvolio jer nemam pravo da se igram sa ugledom kluba, rekao je Velibor Đurić za Sportski žurnal.

U trenutku kada je sudija Aleksandar Njegomirović pad Stojana Vranješa okarakterisao kao penal, Đurić se nalazio na centru igrališta.

- Bio sam na centru i nisam dobro vidio situaciju, ali po reakciji igrača sam vidio šta se dešava. Nije problem penal već odnos ljudi koji su sudili prema nama, odnos svih četverice sudija je prema igračima zaista bio veoma loš. Od prve minutee, od nedosuđenih faulova. Penal je bila kap koja je prelila čašu, dodao je Đurić.