Džeko najavio spektakl protiv Liverpula: Ponovit ćemo Barcelonu!

Između dva susreta polufinala Lige prvala protiv Liverpula, Roma je lakoćom pregazila Kijevo s 4:1.

U uvjerljivoj pobjedi po jedan gol postigli su Šik (Schick) i El Šaravi (El Shaarawy), dok je Edin Džeko bio dvostruki strijelac.

- Ova pobjeda bila je važna kako bismo ostali u top 4 i izborili Ligu prvaka iduće sezone. Nije bilo lako, posebno zbog crvenog kartona Jesusa u 56. minuti, ali i niza prilika koje nismo realizirali. Moramo zahvaliti Alisonu što nismo primili gol, rekao je Džeko pa najavio revanš susret protiv Liverpula:

- A sada se okrećemo srijedi, moramo biti spremni za tu utakmicu. Vjerujem da možemo ponoviti igru kao protiv Barcelone! Moramo od samog početka dati sve od sebe i odigrati najbolje što možemo. Navijači će biti iza nas baš kao i protiv Barcelone, bit će pun stadion i potrudit ćemo se pružiti najbolje od sebe, zaključio je Džeko.

Roma nakon ove uvjerljive pobjede u nešto boljem raspoloženju očekuje polufinale Lige prvaka od Liverpoola koji je na Anfieldu kiksao protiv Stoka odigravši tek 0:0.

No, "Redsi" u srijedu dolaze na Olimpiko s velikih 5:2, što znači da je pred "Vučicom" ponovno naizgled nemoguća misija, kao što je bila i slučaj s Barcelonom protiv koje su u četvrfinalu ipak uspjeli preokrenuti i herojski slaviti 3:0 pobjedu.