Green s legendarnim O'Nealom ismijavao Nurkića: Kako možeš napisati tako nešto, veliki mlakonjo

F

Košarkaš Golden State Warriorsa Draymond Green je u podcastu kod legendarnog Shaquille O'Neala još jednom ismijavao bosanskoheregovačkog centra Jusufa Nurkića.

Green je od ranije u sukobu sa bh. košarkašem koga je sada ismijavao zajedno sa legendarnim centrom Los Angeles Lakersa.

Osvrnuo se na Nurkićevu objavu na Twitteru kada je ismijavao poraz Golden State Warriorsa od Sacramento Kingsa u play inu što se nije dopalo američkom krilnom centru.

Draymond je istakao da je Nurkić najveći hejter i mlakonja unutar NBA lige te da je upravo on košarkaš kome treba stručna pomoć budući da mu je to bh. centar jedne prilike i poručio.

Green: "Najveći hejter u NBA ligi je Nurkić".

O'Neal: "Znao sam da ćeš to reći".

Green: "'Ovaj brat treba stručnu pomoć'. Ne, ti trebaš pomoć, veliki mlakonjo".

O'Neal: "A šta je Nurkić napisao na Twitteru kada ste izgubili".

Green: "To je to, kraj".

O'Neal: "Da".

Green: "Reci mi ovo Shaq, kako možeš napisati na Twitteru "to je to, kraj', a imaš najgori playoff rekord u NBA historiji i najgori procenat pobjeda".

O'Neal: "Da".

Green: "Ipak i pored svega odlučiš da napišeš to na Twitteru. Čovječe, mogu prespavati sljedećih pet godina, a ti i dalje nećeš imati ni pola playoff pobjeda koje smo mi ostvarili. Kako ćeš napisati tako nešto? I onda ja trebam pomoć. Kako da ne. Ko treba pomoć ovdje?".