Kakav doček za Messija na aerodromu: Skok u naručje po izlasku iz aviona

.
Reprezentacija Argentine osvojila je Copa Americu.

Gaučosi su su na čuvenoj Maracani pobijedili Brazil sa 1:0 pogotkom Angela Di Marije, te su nakon dugo vremena osvojili neki značajniji trofej.

Lionel Messi je na ovoj Copi pokupio sve moguće nagrade. Za njega je ovo nezaboravan trofej, a po povratku kući desile su se zaista fenomenalne scene.

 

Njegova supruga Antonela Roccuzzo dočekala ga je na aerodromu. Uslijedio je skok u naručje i ogroman zagrljaj za novog šampiona Južne Amerike.

Antonelu ne viđamo baš tako često da na ovakav način čestita trofeje svom mužu.

 

Messi nikada nije bio ovako sretan: Ovo je za historiju, Bog je čuvao ovaj trenutak za mene

Lionel Messi je blistao na ovom turniru. Igrao je čudesni Argentinac sjajan turnir i konačno je sa 34 godine došao do trofeja sa reprezentacijom.

 

Leo je nakon pobjede bio presretan, a u razgovoru za ESPN je istakao kako je ovo jedan od najvećih trenutaka u njegovoj karijeri.

 

"Toliko puta sam bio blizu i znao sam da će se kad-tad desiti. Hvala Bogu što mi je podario ovaj trenutak. Vjerujem da je čuvao ovaj trenutak za mene. Još uvijek nismo svjesni šta smo napravili", rekao je Messi za ESPN i dodao je:

"Presretni smo, slavit ćemo, ali ovo je utakmica za historiju. Pobijedili smo Brazil u Brazilu. To je ludo. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan. Kao što sam rekao, znao sam da će se ovo desiti, ali nije moglo u boljem trenutku", poručio je Messi.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE