Kako reći "ne" ovom pozivu? Pogledajte kako čitav Camp Nou doziva Messija

.
I navijači Barcelone su se aktivno uključili u napore voljenog kluba da se Lionel Messi vrati u redove katalonskog giganta, a sinoćnja scena sa stadiona Camp Nou dovoljno govori o tome koliko im je stalo do povratka Argentinca.

Barcelona je sinoć u uzvratnom susretu polufinala Kupa kralja dočekala Real Madrid, a u desetoj minuti utakmice više od 90.000 navijača katalonske ekipe je počelo dozivati Messija.

"Messi, Messi...", orilo se tribinama cijelog stadiona Camp Nou u desetoj minuti. Navijači Barce su simbolično izabrali desetu minutu za dozivanje Messija i iskazivanje svoje ljubavi prema njemu jer se nadaju da će ponovo predvoditi ekipu sa brojem deset na leđima i kapitenskom trakom oko ruke.

Čelnici Barcelone i trener Xavi su ranije potvrdili da su u kontaktima s Messijem koji je odbio produženje saradnje s PSG-om, te je veoma realan scenarij da će se vratiti u Barcelonu.

Jedini prepreka transferu je što je Barcelona u finansijskim problemima, istim onim zbog kojih je Messi prije skoro dvije godine napustio Camp Nou i otišao u pariski klub.

Inače, Barcelona je sinoćnji El Clasico izgubila rezultatom 4:0 i ispala iz Kupa kralja.

 

Foto:Screenshot