Liverpool za pola sata razmontirao Bournemouth, svi su očekivali da je Salah u prvom planu, ali nije

.
Ekipa Liverpoola je u uvodu utakmice protiv Bournemoutha bila apsolutni favorit.

 

Iako u prva tri kola nisu ličili na sebe, nogometaši koje sa klupe predvodi Klopp u utakmicu četvrtog kola ušli su kao apsolutni favoriti.

Upravo to su nakon samo pola sata igre i pokazali favorizovani domaćini te su prosto rastavili na proste faktore gostujuću ekipu.

Sve je počelo jako rano, već u trećoj minuti, kada je Diaz načeo mrežu Bournemoutha, ali taj rezultat nije dugo bio na semaforu.

Tri minute kasnije već je bilo 2:0, a strijelac drugog gola bio je Elliot, te se činilo da će gosti imati jako težak dan na Anfieldu.

U 28. minuti Trent Alexander Arnold je postigao prelijep gol. Povukao je loptu po desnoj strani te sa nekih dvadesetak metara "skinuo pauka". Njegov prelijep pogodak možete pogledati [twitter]https://clip.dubz.co/v/82n0h2[/twitter]

Tri minute kasnije Firmino je nakon tri asistencije uspio postići i pogodak, te je postavio trenutnih 4:0, nakon samo pola sata igre.

Vjerujemo da bi gosti već sada potpisali da utakmica završi trenutnim rezultatom, ali teško da će Salah odustati da postigne barem jedan pogodak.