Najava Neretva Media Regate

s

Udruženje građana “Zelena rijeka” iz Konjica, uz podršku Federalnog ministarstva okoliša i turizma, te Ministarstva prometa i komunikacija BiH, organizira devetu Neretva MEDIA Regatu, koja će se održati u Konjicu 22. i 23. juna 2024. godine. Cilj održavanja Neretva MEDIA Regate jeste očuvanje prirodnih ljepota i promocija grada Konjica kao destinacije, te skretanje pažnje na važnost zaštite životne sredine. 

 

Održavanje Neretva MEDIA Regate dijelom je manifestacija “Dani Grada Konjica” i veliku podršku nam pruža upravo Grad Konjic sa gradonačelnikom na čelu. Učesnici devete Neretva MEDIA Regate će biti eminentni predstavnici medija sa prostora Bosne i Hercegovine koji godinama stoje uz organizaciju i omogućavaju nam maksimalnu vidljivost i promociju. Koristimo ovu priliku da vas pozovemo da svojim učešćem uveličate održavanje devete Neretva MEDIA Regate.

Nakon proglašenja pobjednika slijedi dodjela nagrada za najbolji tim, te potpis izjave o zaštiti rijeke Neretve, sa prvom aktivnošću na tom polju, promocijom prirodnih ljepota regije putem vaših medija. Ukoliko niste u mogućnosti podržati ovu akciju udruženja cijenili bismo da nas o istom obavijestite, te da omogućite PR promociju takmiĉenja putem vašeg medija. 

Udruženje građana “Zelena rijeka” Konjic

Promo