NAKON 11 GODINA! Conte se na Instagramu oprostio od Intera: Evo što je poručio

.
Anatonio Conte napustio je redove Intera nakon nešto manje od dvije godine provedene u njemu. Iskoristio ih je za plasman u finale Europa lige te prekid Juventusove dominacije, odnosno za Interovo osvajanje titule najbolje momčadi Serie A, prve od sezone 2009./10.

Prema vlastitom priznanju, rastaje se od Intera sporazumno i prepun emocija. Dio njih podijelio je putem Instagrama sa svojim pratiteljima i Interovim navijačima.

 

Conte je istaknuo da je njegova momčad svakim danom postajala jača, odlučnija, željniji i požrtvovnija, da se nikad u njoj nisu tražile isprike ili alibiji, već se radilo, učilo i poštivalo druge.

 

''Vratili smo naslov prvaka Interu nakon 11 godina, ali iznad svega, vratili smo Inter ondje gdje on po svojoj povijesti i tradiciji i pripada'', poručio je uz zahvalu svima koji su to omogućili, a onda se posebno osvrnuo na navijače.

 

''Želio bih Interovim navijačima reći da smo u ovom zbog pandemije teškom razdoblju uvijek osjećali vašu podršku i privrženost'', napisao je i istaknuo da nikad neće zaboraviti trenutak podizanja trofeja pred njima.