Nekadašnji veliki talent se razveo od supruge jer nije željela promijeniti vjeru

.
Steliano Filip je, ipak, uspio naći drugu izabranicu s kojom se skrasio

Nekadašnji član splitskog Hajduka Steliano Filip iza sebe ima zanimljiv ljubavni život, možda i interesantniji od njegove profesionalne karijere.

Filip je nekada bio veliki talent rumunskog fudbala, ali je postao poznatiji nakon što se razveo od tadašnje supruge Bianke Marine (Bianca). Razlog njihovog razvoda je bilo to što Bianka nije željela promijeniti vjeru.

On je prije tri godine prešao na pentekostalizam, a to je probao nametnuti i svojoj supruzi, koja se nije htjela pronaći u tome.

Radi se o kršćanskom pokretu unutar protestantskih crkava koji je nastao početkom 20. vijeka. Naziv dolazi iz događaja iz Djela Apostolskih za vrijeme Pentekosta kada su rani kršćani dobili darove Duha Svetoga (Duh – Pentekost grč.). 

Nismo se pronašli, prije svega u vjeri. To je bila prva prepreka između nas. Probala sam, ali nisam mogla. Dobro mi je tako kako jeste, pravoslavka sam. I ja sam pokušavala ići u tom smjeru, ali se nisam snašla – rekla je Bianka.

Filip je ove godine, ipak, pronašao sreću u ljubavi. Dvije godine nakon razvoda od Bianke, vjenčao se sa Fivianom Brinze u martu ove godine, a prije nekoliko dana organizirana je i svadba.

On je najveći trag ostavio u rumunskom Dinamu iz Bukurešta, gdje je odigrao 128 utakmica. Igrao je u Vitorul Konstanti, AEL-u, Hajduku, a sada igra u Mađarskoj. 

 

 

Foto:Screenshot/Instagram