NŠ Talent Cazin sveukupni pobjednik “MEGGLE CUP 2021”

asd
Jučer je na terenu NK Sloga Kralje/Vrkašić uspješno završen treći po redu “Meggle CUP 2021” u organizaciji Akademije nogometa Jedinstvo Bihać, a pod pokroviteljstvom d.o.o. Meggle Bihać.

Kišovito vrijeme i loši vremenski uslovi za odigravanje ovog turnira, nisu bili dovoljan razlog za otkazivanje istog, pa su naši mladi nogometaši bez obzira na vremenske uvjete pokazali zaista dobre nogometne partije, a natjecanje je bilo u četiri kategorije i to godišta: 2010, 2011, 2012 i 2013. Ovo je ujedno i prvi malonogometni turnir na kojem je organizator pored pehara i medalja obezbijedio i novčane nagrade za prve tri plasirane ekipe po svim kategorijama, a također novčano je nagrađen i sveukupni pobjednik turnira, a to je odlična Nogometna škola Talent iz Cazina. Također kroz sve selekcije su izabrani najbolji pojedinci, koji su svrstani u Dream Team svoje generacije, a svakom od njih je pripala statua.

Predstavnik za USK poznate kompanije RG BiH golmanske rukavice uručio je dva para rukavica najboljim golmanima ovog turnira, a organizator se zahvalio donatoru na ovim vrijednim poklonima za naše najmlađe.

Zaista moramo biti ponosni na odličnu organizaciju ovog turnira s obzirom na vremenske uvjete, koji su jučer bili veoma loši, a sve je proteklo u najboljem mogućem redu i sve je odrađeno baš onako, kako su i najavili organizatori ovog turnira.

Organizator se ovim putem zahvaljuje svim učesnicima turnira, sponzorima, medijskim pokroviteljima, a posebno se zahvaljuju roditeljima, koji su zaista uložili velike napore, kako bi njihova djeca ipak odigrala ovaj turnir po kišovitom vremenu. Čestitke su upućene i na račun najboljih ekipa, pojedinaca i sveukupnog pobjednika turnira Meggle CUP 2021, a na kraju Akademija nogometa Jedinstva, kao organizator je poželjela sreću u daljem radu svim školama uz želju da se vide i naredne godine na Meggle CUP 2022.

Medijski pokrovitelji Meggle CUP 2021: PRVI SPORTSKI PORTAL USKSPORT.BA, RTV USK i RADIO BIHAĆ.

Sponzori Meggle CUP 2021: D.O.O. MEGGLE, RIZ KRAJINA, FRELI GRADNJA, ČAVKUNOVIĆ TRADE, ČAVKUNOVIĆ BP, MODERNIZACIJA, APOTEKA B-PHARM, APOTEKA PHARMA NOVA, SMM TURIJA, HC-ING, PREMIUM OSIGURANJE MENK, UNIMATRIX, SPORTSKI SAVEZ USK, ĆEVABDŽINICA MERAK, RIDENTAL STOMATOLOŠKA ORDINACIJA, BEGANOVIĆ D.O.O., BOR D.O.O., BINVEST, BHL, UNA PEKARA, FARMA NOVA.

U nastavku vam donosimo plasman po kategorijama, te plasman najboljih pojedinaca (Dream Team) svih generacija. Veliki broj fotografija i live prenosa najzanimljivijih susreta sa Meggle CUP 2021 možete pogledati na našoj Oficijelnoj stranici Facebook OVDJE