Pogledajte kako su Željini navijači ispratili igrače uprkos primljenom golu u 95. minuti (VIDEO)

navijači
Nogometaši Željezničara remizirali su rezultatom 2:2 protiv Neftci Bakua u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige, a navijači su ih gromoglasnim aplauzom i pjesmom pozdravili nakon duela.

 

Plavi su vodili skoro tokom cijele utakmice, ali je u 95. minuti Rahman Hadžiev postigao fantastičan pogodak volej-udarcem i tako spasio svoju ekipu poraza.

Međutim, uprkos primljenom golu u najtežem mogućem trenutku, navijači Željezničara nisu bili nezadovoljni partijom svojih miljenika. Naprotiv, pozdravili su ih sa svih tribina stadiona Grbavica.

Navijači Željezničara ne mogu biti nezadovoljni niti igrom, a posebno ne borbenošću svojih ljubimaca u meču protiv favorizovanih Azerbejdžanaca. To se vidjelo i po reakciji nakon utakmice.

Manijaci su pozvali nogometaše pred južnu tribinu, a onda gromoglasno zapjevali nekoliko pjesama i tako im poručili da su zadovoljni zbog svega onoga što su učinili posljednjih mjeseci, bez obzira na taj primljeni gol iz pete minute nadoknade.

Podsjetimo, revanš susret Neftci - Željezničar na rasporedu je za sedam dana s početkom u 19 sati. Nakon prve utakmice, sve je otvoreno pa ćemo u Bakuu saznati putnika u treće pretkolo.

 

VIDEO