Shakira zavela bahatog fudbalera? Mlađi je 20 godina, igra za velikana i osvaja svijet!

-
Jedan detalj je zapalio fitilj

Svaki potez na društvenim mrežama je dovoljan da se zapali fitilj, a zatim bomba eksplodira. To je definitvno slučaj sa Shakirom. Od raskida sa Gerardom Piqueom prati se svaki korak kolumbijske pjevačice koja prolazi možda i kroz najteži period u životu.

Nevjerstvo, neslaganje, svađe, različiti privatni projekti te danak vremena su učinili da se Shakira i Pique razdvoje nakon 12 godina godina braka. Sada već bivši fudbaler je brzo našao novu ljubav, dok je popularna pjevačica u potrazi za narednim partnerom.

Od starta se 45-godišnja Shakira povezivala sa Chrisom Evansom, zatim i Ikerom Casillasom, međutim sve su to bile špekulacije. Nova u nizu glasina se pojavila nekoliko dana uoči početka Svjetskog prvenstva.

Društvene mreže su idelano mjesto za informisanje ko je s kim u vezi, zatim teorije, a čak izjave ljubave. Upravo je jedna objava na Instagramu napravila pravu pometnju.

Naime, Vinicius Junior je na Instagramu objavio fotografiju sa treninga reprezentacije Brazila uz Shakirinu pjesmu La Monotonia koja je za kratko vrijeme osvojila Latinsku Ameriku.

Upravo je taj potez mlade zvijezde Reala Madrida od strane medija u Južnoj Americi okarakterisan kao mig 23-godine starijoj Shakiri i mnogi se pitaju šta bi on trebao značiti. Neki idu toliko daleko ga da je i popularna pjevačica već uspjela zavesti.

Vinicius je već sada među najboljim igračima svijeta, ali daleko od toga da je na svom punom potencijalu i generalni dojam je da njegovo vrijeme tek dolazi.

Ipak, sa popularnošću koja raste iz dana u dan do izražaja dolazi i njegovo bahato ponašanje. Posebno je to izražajano kada Real igra protiv slabijih timova, kao što je nedavno bio slučaj protiv Cadiza.

"Vinicius nam je rekao da smo drugoligaški klub. U fudbalu dosta toga kažemo jedan drugom, ali postoje određene stvari koje su nedopustive. To su ovakve stvari", poručio je fudbler Cadiza Fali.

Nakon što je Brazilac svojim golom donio Kraljevima trofej Lige prvaka i njegovo ponašanje na terenu se promijenilo. Nastoji da ponizi rivale, pa je vrlo često na meti oštrih startova.

Ovaj 22-godišnjak će sada biti maksimalno fokurisan na Mundijal u Kataru gdje će sa Selecaom imati samo jedan cilj - vratiti se u Brazila sa šestom zvjezdicom na dresu.

Bilo kako bilo, sasvim je jasno da je u ovoj utakmici "Shakira - Pique" Vinicius stao na stranu kolumbijske pjevačice što i nije iznenađenje s obzirom na njegove duele sa sada već bivšim defanzivcem.

Foto: Sport sport