Trener koji svakodnevno jede u McDonald'su objasnio kako svejedno gubi kilograme

.

IAKO mnogi pretpostavljaju da je uživanje u brzoj hrani najgore što možete učiniti ako ste na dijeti, osobni trener Oisin Mulligan tvrdi da već dva tjedna svakodnevno uživa u hrani iz McDonald'sa, ali i dalje uspijeva smršavjeti.

Dokumentirajući svoj plan mršavljenja na TikToku, fitness instruktor je objasnio kako uspije uživati u hrani, ali i postići svoje ciljeve.

 

U prvom videozapisu iz serije rekao je: "Ovo radim kako bih uklonio strah oko hrane. Niti jedna vrsta hrane vas neće sama po sebi natjerati da se udebljate - čak i ako je ta hrana Big Mac iz McDonald'sa."

Naime, na početku eksperimenta Oisin je imao 82.1 kg i za 11 dana izgubio je 1.7 kg.

Objašnjavajući kako je uspio smršavjeti, Oisin je rekao: "Držim se deficita kalorija. U osnovi, naše tijelo sagorijeva puno kalorija dnevno i, ako jedete samo malo manje nego inače, bez obzira na to što jedete, izgubit ćete kilograme."

Kako bi to dokazao, svakodnevno je odlazio u popularni lanac brze hrane, ali se pobrinuo i da napravi 10.000 koraka dnevno.

"Sve dijete djeluju stvarajući kalorijski deficit - ali većina to radi ograničavanjem cijelih skupina hrane, poput ugljikohidrata. I ponovit ću, ograničavanje dovodi do neuspjeha", istaknuo je.

Iako ne savjetuje svojim klijentima da svakodnevno jedu nezdravu hranu, Oisin je želio osporiti mišljenje da je McDonald's "loš".

Zaključio je: "Ljudi osjećaju strah od određene hrane ili se osjećaju kao da ne mogu istodobno konzumirati hranu u kojoj uživaju i gubiti kilograme".