Ušao, zabio gol, dobio žuti pa crveni: I to sve u devet minuta

Ušao je s klupe, zabio iz penala pa ubrzo dobio dva žuta kartona.

Kovačev Bayern je na Allianz Areni s 3-1 dobio Hannover, ali slavu je domaćoj momčadi na devet minuta ukrao Jonathas iz gostujućih redova. Ušao je s klupe, zabio iz penala pa ubrzo dobio dva žuta kartona

Kako izgubiti, a ukrasti šou - pokazao je to Jonathas iz Hannovera u porazu (3-1) njegove momčadi kod Kovačevog Bayerna. Utakmicu je Brazilac počeo s klupe, a u igru je ušao u 46. minuti. 

Pet minuta nakon ulaska u igru rukom je igrao Boateng, a loptu je iz penala u gol poslao heroj ove priče. Hladno je pucao u donji lijevi kut Ulreichova gola, dok je golman Bayerna otišao u desnu stranu. Odmah je po loptu otrčao gostujući igrač i pritom u mrežu gurnuo protivničkog golmana za što je dobio prvi žuti karton, prenosi 24sata.

Tri minute nakon toga primirio je jednu loptu na gostujućoj polovici i u pokušaju građenja rukom po licu udario Kimmicha za što je ekspresno dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton. Definitivno je Brazilac ukrao šou na Allianz Areni, ali morao je na tuširanje ranije od očekivanog.

Gubio je Hannover u tom trenutku 2-1, a do kraja im je Ribery zabio i postavio konačnih 3-1 te Bayernu dva kola prije kraja donio tri boda prednosti ispred Borussije koja je remizirala kod Werdera (2-2).