Varane pozitivan na koronavirus, Ramos povrijeđen: Real u ogromnim problemima pred Liverpool

Varane
Ekipa Real Madrida uoči meča protiv Liverpoola u okviru Lige prvaka potvrdila je da u ovom meču neće računati na defanzivca Raphaela Varanea koji je pozitivan na koronavirus.

 

Kraljevski klub će tako u jednom od najvažnijih dijelova sezone igrati bez stupa odbrane, s obzirom na to da u konkurenciji nije ni povrijeđeni Sergio Ramos, pa se s razlogom može reći da će Liverpool imati veliku šansu da izbaci španski tim iz Lige prvaka.

Da po Real Madrid stvar bude gora, oni u narednom meču u španskoj La Ligi igraju protiv Barcelone na svom stadionu i ukoliko izgube taj meč, već sada se mogu oprostiti od borbe za titulu prvaka Španije.

 

Još uvijek nije poznato kada i gdje je Varane pokupio zarazu, a podsjećamo, on je nedavno bio s reprezentacijom Francuske u Sarajevu gdje su protiv naše Bosne i Hercegovine ostvarili minimalnu pobjedu od 1:0.

U međuvremenu je Varane igrao i meč 29. kola La Lige protiv Eibara i na terenu je proveo svih 90 minuta, a njegov Real Madrid ostvario je pobjedu rezultatom 2:0.