Zloglasni fudbaler izašao iz zatvora, lov s "partnerom u zločinu" je odmah počeo!

.
Život prepun skandala

Gledajući posljendjih 30-ak godine epitet najzloglasnijeg igrača može ponijeti legendarni Čeh, Tomas Repka čiju su karijeru obilježili skandali.

Repka je svojevremeno bio odličan štoper. Vođa odbrane zlatne generacije Češke te član Fiorentine i West Hama gdje je imao zapaženu rolu.

Međutim, na terenu je vrlo često gubio kontrolu pa je tako tokom karijere dobio čak 20 crvenih kartona. Postao je sinonim za agresivnog fudbalera. Tako nije ni dobio poziv za Euro 1996. jer je tokom kvalifikacija dobio suspenziju od nekoliko mečeva.

I njegov život van terena je bio prepun avantura. Čak 16 godina je bio oženjen za Renatu Repkovu, zatim je na red došla Vladka Erbova s kojom je bio u braku tri godine.

Upravo je njoj zadao i najviše problema jer mu nije dopuštala da viđa šestogodišnjeg sina te je bivšu suprugu počeo reklamirati kao eskort damu kroz oglase.

"Morala sam ići kod psihijatra nakon šokova koje mi je prouzročilo ovo što su mi napravili, a još uvijek imam redovne terapije", izjavila je Erbova, a Repka je osuđen na dvije godine zatvora.

Na kraju je odležao trećinu kazne, a poslije izlaska iz zatvora čekala ga je sadašnja djevojka Katerina Kristelova s kojom je sada u srećnoj vezi.

Kristelova mu je pomagala da smjesti bivšoj supruzi. I ona je bila osuđena te je prošla s novčanom kaznom od 2.000 eura.

Kada su izašli iz zatvora, Repka i Kristelova su krenuli u lov i potragu za novim mućkama. Javnosti nije poznato šta rade i čime se bave, ali sluteći po objavama na društvenim mrežama odlično im ide.

Repka je do sada objavio čak pet knjiga o svom životu. U zatvoru je bio pekar, a sada želi postati fudbalski trener, ali kako je rekao pošto nikad nije bio dobar učenik četiri godine je predugo za njega da čeka licencu.

Foto: Sport sport