fbpx Alen Gadžo napustio DF: Sramne odluke vrha stranke

Alen Gadžo napustio DF: Sramne odluke vrha stranke

Home

Alen Gadžo napustio DF: Sramne odluke vrha stranke


Alen Gadžo, koji je na prošlim lokalnim izborima bio kandidat za gradonačelnika Tuzle, napustio je Demokratsku frontu. Na svom Facebook profilu obrazložio je razloge za napuštanje stranke, a kao jedan od njih naveo je sramne odluke vrha stranke:

Razlozi ove moje odluke su što sam ranijom odlukom Predsjedništva stranke određen kao član povjerenstva DF-a u Tuzli. Međutim, sramnom odlukom predsjedništvo stranke na čelu sa predsjednikom, u isto povjerenstvo je instaliran Mahir Mešalić, koji je dok sam bio ministar MUP-a TK služio interesima osuđenika za privredni kriminal Mirsada Kukića i isti je zajedno sa svojom klikom srušio DF u Tuzli, konstantno radeći protiv poštenih članova, simpatizera što je naravno u suprotnosti interesima građana grada Tuzle i Tuzlanskog kantona.

U isto povjerenstvo, predsjedništvo i predsjednik su imenovali i druge osobe koje su učinile sve za rušenje DF-a u gradu Tuzla. Kompletna situacija je eskalirala i današnjim događajima tj. ostavkom kantonalnog povjerenika Jasmina Kadića i ostavkom na mjesto člana povjerenstva GO Tuzla Damira Bećirovića. Danas se ekspresno imenuje i novi kantonalni povjerenik koji je u DF došao prije par dana i koji ima više veze sa par drugih stranaka nego sa DF. Svi vi ste jasno mogli vidjeti na koji način ja želim raditi i djelovati i vaša podrška je najbolji pokazatelj mog dosadašnjeg rada. Bez vas ne bih ništa mogao napraviti. Moj obraz i ponos mi ne dozvoljavaju da imam kontakt sa osobom i osobama koje služe kriminalnoj kliki iz Banovića koja terorizira građane Tuzle i Tuzlanskog kantona.

Ne znam koji su razlozi, ove po meni sramne odluke rukovodstva stranke i zbog ovih dešavanja imam pravo da sumnjam na puno toga. Sve vrijeme ja sam imao podršku samo od vas poštenih ljudi. Nikad nisam radio za vlastiti interes i to naravno svi znate pa neću ni ovaj put, ne želim da radim za mafiju koja je uništila Tuzlanski kanton i koja nas sve ponižava. Moj odlazak ne znači da sam ja izgubio. Ja ću naći neki drugi način da se borim za bolju i pravedniju BiH. Opet svima vama veliko hvala ali i onima koji su opstruirali moj rad i činili sve da me sruše, jer su mi tim djelovanjem dali do znanja da sam na pravom putu i motivisali me da budem jači i bolji. Vama mogu još poručiti da budete dosljedni i da se borite i dignete svoj glas protiv ovog zla i fašizma koji se dešava u Tuzli i Tuzlanskom kantonu, ali i cijeloj našoj BiH. Ovim završavam moj kontakt sa vama, jer će ova stranica u narednim danima biti ugašena, napisao je Alen Gadžo na svom Facebook profilu.

 

(Izvor: Bportal.ba)

Tagovi
Objavio: Čet, 30/03/2017 - 21:25

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top