Arnel Isak: Rusmir će biti bolji i pošteniji od mnogih supruga, kćerki i sinova u institucijama

Isak
Zastupnik u Predstavničkom domu Arnel Isak prokomentarisao je imenovanje svog brata Rusmira Isaka za direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica.

 

Podsjećamo, Rusmira Isaka prije dva dana na funkciju direktora KPZ Zenica imenovala je Vlada Federacije BiH.

"Rusmir Isak sigurno će biti bolji i pošteniji direktor od pojedinih supruga i direktorica zdravstvenih ustanova, supruga i sutkinja ustavnih sudova, supruga i uposlenica turističkih zajednica, supruga i direktorica domova zdravlja, kćerki i vlasnica firmi prikačenih na sistem namjenske industrije BiH, sinova i službenika raspoređenih u bh. ambasade i tako dalje. To će pokazati vrijeme", rekao je Isak.

Kritikovao je opoziciju, rekavši da je pred proteste na entitetskoj liniji, u organizaciji Milorada Dodika, pomislio da opocija ne postoji.

"Njihova šutnja ostavljala je dojam kao da je kompletno rukovodstvo opozicionih stranaka na kolektivnom godišnjem odmoru. Ovih dana ipak vidimo da opozicija, koja je zadnja pozvana da komentariše bilo kakve procese u Federaciji BiH, ipak postoji", kazao je Isak.

Naglasio je da će građani BiH imati priliku da za četiri godine ocjene šta su uradili.

"A radit ćemo na način koji je nepoznat kadrovima trenutne opozicije, odnosno nećemo krasti, nećemo štimati tendere, radit ćemo transparentno i uvažavati konstruktivne kritike", rekao je Isak.

Foto: Facebook