Azar Agić: "uvijek sam volio muziku i sve vezano za nju, mislim da je to posao za mene"

Azar
Odradili smo mali tekstualni intervju sa Azarom, Pogledajte ispod.

1. Prestavite se?
Pozdrav, ja sam Azar Agić imam 26.god.

2. S čime se bavite?
Moj posao je PR manager

3. Koliko dugo se bavite?
Tim poslom se bavim već 5 godina.

Azar king

4. Da li ste kao mali davali doznanja vašem poslu?
Pa jesam, uvijek sam volio muziku i sve vezano za nju. To me je pokretalo i pokreće me i dan danas. Preko PR posla sam ušao u sav taj estradni svijet i nagledao se svega. Tim više što mi je Mitar Mirić od malena bio omiljeni pjevač, a danas smo prijatelji i poslovni saradnici.

5. Gdje se vidite za 10 godina?
Uh! Iskreno nisam čovjek koji razmišlja previše unaprijed, živim spontano i volim taj stil života. Uvijek gledam da maksimalno iskoristim ono što mi donosi danas. Sutra šta bude biti će, ali recimo da se za 10 godina vidim kao situiranog i uspješnog čovjeka u onom što radim. To je svakako najbitnije. 

6. Koji su vaši planovi kroz budućnost, da li nas očekuju veliki projekti?
Nažalost teško je išta precizirati pogotovo sada kada nam se dešava što se dešava. Covid je sve zaustavio naročito u estradnom svijetu. Na sreću izgleda da ide na bolje malo se je poboljšalo i krenuli su nastupi. Naravno nije još to to kao što je bilo. No nadamo se sa će do kraja godine sve da se vrati u normalu. Što se tiče novih projekata sa Mitrom spremamo nove pjesme, za jednu smo baš prije neki dan uradili spot zove se 'Vrijediš'. Ona bi trebala da izađe za koji dan. Onda ćemo vidjeti kada ćemo ostale, ali radi se uveliko na novim projektima naravno.

dsawdadwa 

7. Koja je vaša neostvarena želja?
Hmm, iskreno nemam nekih neostvarenih želja. U suštini sam skroman momak. Kad gledam svoje želje gledam da su realne. Nerealne iako ih nekada bude to je na višoj sili da odredi hoće li se desiti. Nema nerealnije zelje nego da poželis da ti tiket prođe na kladionici haha. Šalu na stranu trenutno mi je želja da ostanem zdrav i da ostanu zdravi ljudi do kojih mi je stalo, to je ono najbitnije. Za svako drugo ostvarenje u životu čovjek mora da se potrudi, a onda uz trud dolazi i uspjeh kad tad. Samo treba biti strpljiv i uporan. 

8. S čime se Pr Manager sve bavi?
PR Manager se uglavnom bavi s odnosima s javnošcu od osobe koju predstavlja, Vođenje društvenih mreža, marketingom, Pa i u mnogim slučajevima dogovara nastupe sve se to spoji u jedno na kraju. 

9. Da li mislite da je to posao vaš za vas?
Iskreno mislim da jeste, jer sam sretan sa ovim sto radim, a ako si sretan onda je to to. Oduvijek me ovo zanimalo i kada sam ušao u sve to bilo je kao ostvarenje sna. Obišao sam mnoge gradove, diskoteke, zabavljao se uživao. Nema ništa ljepše kad si mlad momak, a obaveza ti je da odeš u klub provedeš se malo to ispratiš, poslikaš, Upoznaš nove ljude, djevojke  hehe. Stvarno lijep je osjećaj da bukvalno gdje god da dođeš nekoga znaš i rado te dočeka. To je u mom slučaju širom Balkana i šire i na to sam ponosan. .l,ikmujnzhtg

10. Da li ste sanjali da nekad budete pjevač, slikar ili neki drugi posao?
Pa naravno, kao mali promjeniš hiljadu želja. Imao sam ja mnoge faze u životu. Ja sam zapravo dosta samokritičan pa i ako nešto valja ja nađem neku manu i hoću bolje. Htio sam biti pjevač u nekoj fazi, ali nekako sebe ne vidim tu. Ma da mi je lično Mitar rekao jednom kad smo za stolom pjevali zajedno. Sad ću da ga citiram 'Imaš ti brate sluha kad bi malo doradio neke stvari nikad se ne zna! Posto smo mi obojica iz okoline Majevice u Bosni. On voli da kaže ko god ima veze sa Majevicom taj umije da pjeva. Nikad se ne zna sta budućnost nosi. Al trenutno sam zadovoljan sa svojim zivotom. Samo naprijed nikad nazad! 

I ovim putem pozdravljam sve čitaoce portala Cazin.Net
Zdravi i veseli bili 
 

Izjavio je Azar Agić za portal Cazin.net