Novo priznanje: Azra Hadžić Bećirspahić imenovana za predsjednicu Kluba zastupnika u Parlamentu FBiH

Protekli mandat Azra Hadžić Bećirspahić je bila istinski predstavnik Krajine u Sarajevu. Mnogobrojni projekti i inicijative koje je predložila su prihvaćeni, a na prvom mjestu su joj bili projekti na području Unsko-sanskog kantona.

Takvo zalaganje prepoznali su građani, i svoje povjerenje na proteklim izborima joj ukazali po drugi put. Kako u mnogim segmentima Krajina po mišljenju Krajišnika ne zauzima mjesto u Sarajevu koje zaslužuje priznanje koje je Azra Hadžić Bećirspahić dodatno govori o njenom političkom uspjehu i unutar njene političke partije (SBB).

Naime, imenovana je za predsjednicu Kluba zastupnika SBB u Parlamentu FBiH, ovu informaciju je za naš portal potvrdila i ona, koja je kazala kako je njeno imenovanje jasna poruka podrške Krajini od strane prije svega predsjednika SBB Radončića. “Pozicijom predsjednika Kluba svoje političke partije dobila sam više prostora za djelovanje, a kao i do sada, Unsko-sanski kanton i građani Unsko-sanskog kantona će biti na prvom mjestu mojih prioriteta”, nadovezala se.