Bahra Zahirović iz 'Ljubav je na selu' oslobodila se istočnog grijeha: 'Sad imam sakramente'

bahra zahirovic
Bahra Zahirović, koja se nekoliko godina prijavljivala u emisiju 'Ljubav je na selu' otkrila je na društvenim mrežama da se krstila. Iako je ljubav tražila i u emisiji 'Pet frajera tjedno', sreće nije imala

 

Bahru Zahirović gledatelji najviše pamte po sudjelovanju u showu 'Ljubav je na selu', gdje je bila kandidatkinja u čak tri sezone, ali nije imala uspjeha u pronalasku ljubavi. Sad je na društvenim mrežama podijelila da je primila svete sakramente.

 Sretno sam primila svete sakramente - napisala je Bahra koja se krstila u Katoličkoj Crkvi. Podijelila je i fotografije sa slavlja i zahvalila svojim kumovima. 

Podsjetimo, osim showa 'Ljubav je na selu', Bahra je pokušala još jednom pronaći ljubav pred kamerama, u showu 'Pet frajera tjedno'. U njemu je tjedan dana živjela s pet kandidata, a svaki dan je izbacivala po jednu osobu za koju je smatrala da joj najmanje odgovara.

Bahra ima i svoj YouTube kanal na kojem često objavljuje videe, a nedavno je i komentirala kandidate nadolazeće sezone emisije 'Ljubav je na selu'.

- Nekako mi se najviše sviđa Dragoljub, on je predivan muškarac. Ivan mi nije loš, nema bogat rječnik i ne može se izraziti pa zbunjuje Donu. Milko se previše prenemaže, sve nešto vuče na svoj mlin. Siniša želi umjetnu lutku, melem od žene, nekoga tko će samo šutjeti. Da ima pticu u kvizu koja će samo šutjeti, a ne pjeva. Ona koja ne bude baš na ništa reagirala. Zvonko mi djeluje osoba koja je u konfliktu, neću ga svrstavati u dominaciju, više je osoba koja se voli promovirati na televiziji. U njemu postoji teška kočnica i štit i ne usudi se na zajednički život.