Besplatno predavanje za građane o „troškovima i kalkulacijama u poljoprivredi”

Predavanje će se održati, u utorak, 13. novembra, u vijećničkoj sali Općine sa početkom u 17 sati, a predavanje će održati dr.sc. Edin Ramić

Općina Novi Grad Sarajevo u saradnji sa Tehnološkim fakultetom u Tuzli organizira još jedno u nizu besplatnih predavanja za građane iz oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Riječ je o tematskom predavanju o temi „Troškovi i kalkulacije u poljoprivredi” na koje se mogu prijaviti svi građani s područja općine Novi Grad Sarajevo.

Predavanje će se održati, u utorak, 13. novembra, u vijećničkoj sali Općine sa početkom u 17 sati, a predavanje će održati dr.sc. Edin Ramić, predavač na predmetima „Razvoj ruralnih područja“, „Zadrugarstvo“ i „Savjetodavna služba u poljoprivredi“ na Odsjeku agronomije Tehnološkog fakulteta u Tuzli i aktuelni ministar Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Svi građani koji su zainteresirani za prisustvovanje na predavanju mogu se prijaviti do 16 sati do 13.11.2018. godine na kontakt telefonski broj 033 291-253 ili putem email-a : poljoprivreda1@novigradsarajevo.ba.