Bihać: Uhapšen 21-godišnji diler!

Dana 26.04.2018.godine, policijski službenici obavljajući redovne poslove i zadatke, izvršili su kontrolu lica D.A.rođen 1997.godine.

Tom prilikom pronašli su i izuzeli dvije pvc vrećice i jednu foliju sa sadržajem suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Cannabis sativa L“.

Daljnji rad na dokumnetovanju krivičnog djela „Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“ nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać.

U protekla 24 sata javni red i mir narušen je 3 puta a policijski službenici su intervenisali te protiv počinioca poduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Cazin- 1 narušavanje-„Naročito drsko ponašanje i izazivanje osjećaja ugroženosti drugog lica prijetnjom da će napasti na život i tijelo“

Ključ- 1 narušavanje- „ Fizički napad i vršenje fiziološke potrebe na javnom mjestu ili izlaganjem intimnog dijela tijela pogledu drugom“

Bosanska Krupa- 1 narušavanje- „Nepostupanje po zakonitom zahtjevu OSL-a“

U protekla 24 sata na području USK dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su 2 lica zadobila lakše tjelesne povrede i 2 lica zadobila teške tjelesne povrede.

Bihać- 7 saobraćajnih nezgoda- ( 1 lice zadobilo TTP)

Ključ- 1 saobraćajna nezgoda

Velika Kladuša- 1 saobraćajna nezgoda ( 2 lica zadobila LTP)

Bužim- 1 saobraćajna nezgoda ( 1 lice zadobilo TTP)