Borkinja kojoj se ne može reći "ne" je ponovo svojim fanovima priredila trenutke za uzdisanja

,
Neke žene jednostavno vole mušku pažnju, a kako to uraditi nego fotografijama koje ostavljaju bez daha.

Paige VanZant je potpuno izludila svoje pratitelje na društvenim mrežama svojim posljednjim objavama na Instagramu nakon fotografija nastalih na na obali rijeke.

Bivša UFC zvijezda zna kako udzrmati puls kod muške publike nakon što je postavila četiri raskošne fotografije na kojima nosi primamljivi žuti bikini, tražeći od fanova da joj kažu koji im se najviše sviđa.

Na jednoj fotografiji VanZant sjedi sa nogama koje visi nad vodom sa zaobljenim zadnjicom, dok na drugoj sjedi raširenih nogu dok se sunča na vrelom suncu u Miamiju.

Kao što se moglo očekivati, njenim pratiocima se to apsolutno svidjelo, uprkos tome što im je bilo teško odabrati omiljenu fotografiju.

"Prelijepa kao i obično. Sve četiri slike izgledaju nevjerovatno", prokomentarisao je jedan zaljubljeni pratitelj.

"Sve mi se sviđaju Paige, ali ako bi me tjerali, izabrao bih onu gdje su su ti noge otvorene, iz očiglednih razloga", napisao je drugi, dok je treći dodao: "Ti si bukvalno najzgodnija žena na svijetu."

VanZant je imala poprlično zauzetu 2022. godinu jer je debitovala u All Elite Wrestlingu (AEW) i pojavila se u svom prvom filmu.

Trebala je da se vrati u BKFC u Londonu ovog vikenda, ali je njena borba protiv Charise Sigale ranije otkazana. Plan je da se borba održi 15. oktobra, navodi MMA Junkie.

Najatraktivnija borkinja današnjice će u meč uči sa učnkom 0-2 u promociji od potpisivanja ugovora od četiri borbe 2020. godine, pridruživši se BKFC-u ubrzo nakon što je iste godine izašla iz UFC-a.