Supruga: Čedomir bije bitku sa skoro svim komplikacijama virusa

.
Čedomir Jovanović bije bitku sa manje-više svim komplikacijama koje virus korona nosi, objavila je supruga lidera LDP-a na Facebooku.

 

Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, objavila je na njegovom Facebook profilu kakvo je zdravstveno stanje lidera LDP-a pošto je primljen u bolnicu zbog virusa korona.

 

Navela je da Jovanović "bije bitku s upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom".

 

"Sve se desilo u ponedeljak, tokom popodneva, od 16 do 18 časova. Bez prethodnih simptoma, Čedomir je osetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39", navela je Jelena Jovanović i dodala da je Čedomir Jovanović "sam otišao kod lekara po planu koji je ranije napravio jer njega ništa ne zaobilazi".

 

Prema njenim riječima, od te večeri Jovanović sa timovima "predivnih i beskrajno požrtvovanih doktora i drugog medicinskog osoblja sa Bežanijske kose i Infektivne klinike bije svoju bitku s upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje-više, svim komplikacijama koje izaziva virus".

 

"Sa Bežanijske kose je prebačen na Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije (od tada je na kiseoniku koji njegovim plućima pomaže da se oporave) zbog sumnje na virusni meningitis, koja je u međuvremenu otklonjena", napisala je supruga lidera LDP-a.

 

U daljem tekstu navodi da su Jovanoviću prenete poruke podrške iz zemlje, regiona, drugih kontinenata.

 

"On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike, popodne mi je poslao dve rečenice: 'Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!' Čedina Jela", zaključila je ona.

Izvor: