Crnadak: Niko nikada u političkoj borbi nije pao toliko nisko i pokazao monstruoznost

.
Niko nije zaslužio ono sto je urađeno Ivanu Begiću i niko ne bi trebao da se onako poigrava sa ljudskim životima da smo normalno društvo

 

Jučer je zaista bio istorijski dan u Republici Srpskoj, jer niko nikada u političkoj borbi nije pao toliko nisko i pokazao monstruoznost i brutalnost kakvu smo vidjeli jučer. 

Niko nije zaslužio ono sto je urađeno Ivanu Begiću i niko ne bi trebao da se onako poigrava sa ljudskim životima da smo normalno društvo, rekao je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

Jučer smo, nažalost, vidjeli koliko je zatrovano društvo postala Republika Srpska nakon 15 godina vlasti SNSD-a i njihovih partnera. Politika "džaba ti znanje i diploma ako nisi kod nas u stranci", uz promociju bahatosti i bezosjećajnosti, ispostavlja račun Republici Srpskoj i njenim građanima. Nije im bilo dovoljno ono što su uradili jučer, pa su i noćas nastavili s likovanjem iz najužeg partijskog i porodičnog vrha - naveo je Crnadak.

Kako je dalje naveo, još jednom su potvrdili da su "najobičniji politički razbojnici koji žele u cijeloj RS uspostaviti svoj nehumani sistem u kojem se gazi preko mrtvih da bi se došlo do još novca i moći".

- Zato će novoj vlasti u Republici Srpskoj biti mnogo lakše vratiti opljačkani novac u budžet, nego izliječiti društvo od posljedica onoga što smo trpjeli poslednjih 15 godina - poručio je Igor Crnadak.