Da li vam se dopada novi singl Jessie J “Think About That”?

Home

Da li vam se dopada novi singl Jessie J “Think About That”?


Tri godine nakon posljednjeg albuma “Sweet Talker”, Jessie J se nedavno vratila singlom “Real Deal”, a sada nam predstavlja i “Think About That”!

Singl “Think About That” je objavljen sa pratećim video spotom koji su režirali Erik Rojas, Brian Ziff, kao i sama Jessie J, a naći će se na novom albumu čija objava se očekuje početkom 2018. godine.

Četvrto studijsko izdanje Jessie J će nositi naziv “R.O.S.E” . Naziv albuma je zapravo akronim za realizations, obsessions, sex empowerment, odnosno za teme kojima će se Jessie J baviti na četvrtom studijskom izdanju. Produkciju singla “Think About That”, kao i novog albuma, potpisuje DJ Camper sa kojim je Jessie J sarađivala tokom Make Up For Ever kampanje.

Najveći uticaj na novo studijsko izdanje su imali izvođači kao što su Jill Scott, Erykah Badu, Lauryn Hill i Whitney Houston.

– Muzika sa novog albuma je zapravo muzika kakvu slušam. To je najveća promjena koju sam željela da napravim – da pustim svoj album kod kuće i da želim da ga slušam. Da želim! – iskrena je Jessie J.

Izvor: hejmagazin

Tagovi
Objavio: Pet, 22/09/2017 - 20:41

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top