Davor Dragičević poslao poruku Dodiku i Cvijanovićki

I danas je održano okupljanje grupe građana Pravda za Davida na Trgu Krajine u Banjaluci.

I danas je održano okupljanje grupe građana Pravda za Davida na Trgu Krajine u Banjaluci.

Ovo je 70. dan kako se Banjalučani i svi ostali građani Republike Srpske i BiH okupljaju na Trgu tražeći istinu i pravdu u slučaju smrti Davida Dragičevića.

I Danas, kao i svih prethodnih dana okupljenim se obratio Davidov otac Davor koji je još jednom poručio svima koji su krivi za smrt njegovog sina da neće proći nekažnjano, prenosi Buka.

“Dragi moj Davide, od kad nema tebe nema ni mene. Ponavljam, saučesništvo u ubistvu je teži zločin od ubistva, 45 godina robije. Zapamtite to vi koji se krijete. David Dragičević nije bio anđeo, on je bio moje dijete. Reper, umjetnik, obično dijete, student. Sa 21 godinom išao je svima u komšiluk i radio sve što treba. Bio je moje dijete i niko nije imao pravo da mu oduzme život. Maltretirali su ga, silovali, ubili i stavili u gov.a”, rekao je Davor.

On je poslao i poruku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijerki Željki Cvijanović, kao i svim ostalim političarima.

“Ja, Davor i majka Suzana smo oštećena strana i mi imamo pravo da okrivljujemo, a vi tužite mene. Ali poručujem vam sad, Dodiku, Željki Cvijanović, ministrima pravde i policije i svim ostalim političarima na vlasti i u opoziciji, ako ne riješite do oktobra slučaj Davida Dragičevića izbora neće biti”, poručio je Davor pred okupljanim građanima.

On jejoš jednom ponovio da su njegovog sina ubili pripadnici MUP-a RS.

“Ovo dijete su pripadnici MUP-a RS ubili, masakrirali ga. Dragi moji, ko je uz mene neka ostane, ko nije neka slobodno odstupi. Ja vas sve volim i poštujem. I ponavljam, Davida vam nikad neću oprosti. Dosta je, dosta. Svim institucijama poručujem, nećete dočekati oktobarske izbore”, rekao je Davor.