Dječak gađao starije prolaznike vodenim balonima: Uz poruku "Lajkujte i snimam 3. dio"

Osim tih videa, postoje i dva zapisa s gradskog bazena gdje posjetioce gura u vodu i na druge načine ih uznemirava

Maloljetni jutjuber sa pseudonimom Ludi Balkanac objavio je videosnimak na kojem je prikazano kako u centru Stare Pazove starije prolaznike gađa balonima ispunjenim vodom i tako izazvao  salvu komentara na društvenim mrežama.

Na snimku djeluje da se ne radi o glumi, nego o slučajnim prolaznicima koji bivaju poliveni  vodom i stavljeni u vrlo neprijatnu situaciju.

Na svom kanalu dječak ima i starije snimke. Na jednom od njih hvali se kako u prodavnici pije sok koji nije platio, dok u drugom videu uznemirava muškarca koji spava u kombiju, prenosi Dnevni avaz.

Osim tih videa, postoje i dva zapisa s gradskog bazena gdje posjetioce gura u vodu i na druge načine ih uznemirava, zbog čega je navodno s bazena i udaljen.

Na društvenim mrežama pojavio se i jedan snimak s istim akterom u kojem udara bistu Janka Čmelika ispred Pozorišne sale, glumeći scenu u kojoj mu on navodno duguje novac.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o dječaku iz Starih Banovaca, čije je prezime vidljivo u nazivu Instagram naloga koji u svojim videosnimcima promovira.