Dodikov sin stao u odbranu oca: “Bože moj, opet je kriv”

Dodik je u svom govoru poželio dobrodošlicu gostima iz cijelog svijeta koji su prisustvovali ceremoniji otvaranja EYOF-a

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine izviždan je tokom održavanja govora na otvaranju EYOF-a na stadionu”Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, a o svemu se oglasio njegov sin Igor Dodik, prenosi Fokus.ba.

– U nimalo prijatnom ambijentu, stoički održati jako dobar i u pomirljivim tonovima govor kako i dolikuje otvaranju ovakve sportske manifestacije… Ali, Bože moj, opet je kriv što je pomenuo da je Srpska izdvojila sredstva u Jahorinu… Živi i zdravi bili, napisao je Igor Dodik.

Dodik je u svom govoru poželio dobrodošlicu gostima iz cijelog svijeta koji su prisustvovali ceremoniji otvaranja EYOF-a.

“Ovo je jedinstven primjer da upravo tamo gdje su nekada održane Olimpijske igre ponovo se održavaju i ove olimpijske igre mladih Evrope. Došli ste u zemlju punu različitosti ali isto tako ljudi koji su poznati kao dobri domaćini”, poručio je, između ostalog, Dodik.

Čitav Dodikov govor bio je propraćen salvom zvižduka, a čini se, da ni njemu nije bilo pretjerano prijatno.