Ekskluzivno za Cazin.net Huda odgovara na optužbe: Jači sam nego ikad, speman sam za Sud

huda

Nakon što je više puta optužila i pozivala javno Hudu Nadarevića Kompani da joj odgovori na njene prozivke, danas je ekskluzivno, za portal Cazin.net odgovorio Huda Kompani.

“Huda je i dalje na vrhu… Svi su išli da ga blate, a on je jedini koji je pomagao u Cazinu, pa i šire putem svog Facebook profila.”- započinje svoju izjavu Huda Nadarević.

Pozdrav za sve čitaoce portala Cazin.net-a, koji objektivno radi svoj posao. Primijetio sam da Mirsada Zulić ne prestaje da piše o meni pa sam bio primoran da se oglasim javno i to radim putem vašeg portala.

Prvo, nisam nikoga natjerao da donira ikakav novac, niti ću kad to uraditi. To je bila volja mojih gledaoca da pomognemo raznim ljudima, a to što ti misliš da ja radim s novcem to nije tačno.

Nisam nikoga prevario, sav novac što dobijem od gledaoca prosljeđujem osobama za koje i snimam Live FB.

Ti, Mirsada, ako si spremna za kakve tužbe i ako imaš dokaze možeš me slobodno prijaviti naći ćemo se na sudu… Ja znam da nisam nikoga prevario i svih tvojih 35 hiljada bilo je dato ljudima za koje sam snimao…

To što kažeš da sam nekog koristio, to su laži sve kako bi izmanipulisala narod da se okrene protiv mene. Izjavila si da izbjegavam debatu s tobom… A što bih ja išao na neke debate ako znam da nisam nikoga prevario i jer džaba je trošiti vrijeme kad ti se ne može objasniti. I još da kažem na kraju, ne bi se trebala miješati u moj život, jer ja se ne miješam u tvoj, svako ima svoje.

Mnogi su me napadali, pa evo i ti si, ali nema veze to neće ništa promijeniti kod ljudi jer svi me vole i imaju povjerenja u mene… Bez veze iznosiš laži, a to mi lično ne smeta. Ja sam jači nego ikad i dalje snimam i pomažem ljudima.

Još jednom, hvala portalu Cazin.net što su podijelili pravu istinu”- izjavio je na kraju razgovora Huda Nadarević Kompani.