Fizički obračun u centru Tuzle: Jedna osoba povrijeđena čakijom, dvoje uhapšenih

.
Jedno povrijeđeno i dvoje uhapšeno, epilog je fizičkog obračuna koji se jučer odvio u centru Tuzle. U događaju je učestvovala i ženska osoba koju ispituje policija.

 

Naime, Uprava policije MUP-a TK jučer oko 16:15 sati je dobila prijavu o događaju u centru Tuzle, u kojem su učestvovale tri osobe. Iz policije su precizirali da je jedna osoba povrijeđena.

"O događaju je upoznato Tužilaštvo TK, a dvije osobe su uhapšene te se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje po nalogu dežurnog tužioca", precizirali su iz policije.

Kako je za Klix.ba nezvanično potvrđeno, u fizičkom obračunu koji se dogodio ispred jednog ugostiteljskog objekta učestvovali su dva muškarca i ženska osoba. Tom prilikom, najvjerovatnije čakijom, jednom od vinovnika događaja je nanesena povreda u predjelu vrata.

Kako nam je potvrđeno, uhapšeni muškarac će u poslijepodnevnim satima biti predat u nadležnoj Tužilaštva TK, nakon čega će biti izvršena kvalifikacija događaja.

Ženska osoba, koja je također uhapšena, ispituje se u policiji u svojstvu osumnjičene. Ona će biti puštena na slobodu te će biti otvorena istraga.