Formirao "jedinicu": Kim Jong-un planira orgije s djevicama od 13 godina

Home

Formirao "jedinicu": Kim Jong-un planira orgije s djevicama od 13 godina


Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un planira orgije s djevojčicama djevicama, pa tako se on i njegovi dužnosnici namjeravaju opustiti u društvu djevica od kojih neke imaju tek 13 godina, prenose britanski mediji.

Vojnici dolaze po djevojčice i odvoze ih iz škola, a one ne smiju ništa reći svojim porodicama jer im prijete da će ih smaknuti, piše britanski Express, pozivajući se na južnokorejske medije.

Djevojke pregledavaju ljekari kako bi utvrdili da nisu imale spolne odnose, a zatim postaju dijelom "jedinice za zadovoljstvo" u sklopu koje ih obučavaju da budu "zabavljačice za odrasle" i da su na raspolaganju državnom i vojnom vrhu.

Kim Jong-un je time ponovno aktivirao jedinicu koja je postojala za vrijeme njegovog oca, a raspuštena je nakon njegove smrti 2011. godine.

"Zabava bi počinjala hranom i pićem, nastavljala se plesom, a završavala erotskim igrama", napisao je nećak Kim Jong-ila, Lee Il-nam u svojim memoarima, dodavši da su se gubitnici u tim igricama morali svlačiti, a ako bi se baš jako napili, voljeli su brijati glave djevojkama.

Kad je vođa bio jako dobre volje, održavale bi se zabave na kojima su samo imali seks. 

 

(Izvor: Radiosarajevo)

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 05/09/2017 - 18:54

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top