Gorica Dodik "zaprijetila" Stanivukoviću novim snimcima zbog rušenja "Kajak terase"

.
Internacionalna akademija nauke i umjetnosti Bosne i Hercegovine danas je u Hotelu Evropa u Sarajevu održala okrugli sto na temu "Kuda ide Bosna i Hercegovina".

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković za danas je najavio rušenje spornog ugostiteljskog objekta "Kajak terasa", za čiju izgradnju tvrdi da ne postoje potrebne dozvole i saglasnosti i da nisu ispoštovane potrebne procedure.

Sporni restoran, koji je u vlasništvu sina biznismena Mile Radišića, kuma člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, zatvoren je 11. marta ove godine.

"Sve zacrtane ciljeve ispunjavamo, a sutra u 15 sati sam na licu mjesta, što će biti moj obećani, treći dolazak i poruka da se Banja Luka obračunava sa privatnom državom i privatizovanim institucijama", napisao je Stanivuković.

U međuvremenu, Dodikova kćerka Gorica, koja sa Stanivukovićem vodi "rat" na društvenim mrežama zbog, kako on tvrdi, neregularnosti vezanih za izgradnju terase u njenom restoranu "Agape", zaprijetila je Stanivukoviću novim "snimcima".

"Pustite ga više da sruši taj Kajak, kad već ništa ne gradi, neka bar nešto sruši i uslika se. Da slike sa pjevačicama na portalima zamjeni slikama sa bagerom. Dok ne dođe snimak na red", napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

Inače, nedavno je objavljen i Stanivukovićev videosnimak na kojem se vidi kako mladi gradonačelnik uči djevojke kako da "jašu" tako što on glumi konja.

Izvor: