Graz: 28-godišnjak ubio djevojku, pobjegao s mjesta zločina pa skrivio smrtonosnu nesreću

sa

Nakon strašnog krvavog zločina u četvrti Wetzelsdorf u Grazu, u kojem je ubijena žena, sada izlazi sve više detalja.

Kako javlja “Heute”, u subotu ujutro u stambenoj zgradi u ulici Ekkehard-Hauer-Strasse u četvrti Wetzelsdorf pronađena je teško ozlijeđena žena. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta, ali nisu uspjeli spasiti život žene, unatoč hitnoj reanimaciji.

Gotovo u isto vrijeme u Straßganger Straße dogodila se tragična prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Policija je na licu mjesta započela očevid i osiguranje dokaza. Prema pisanju “Kronen Zeitunga”, okrvavljenu 39-godišnjakinju u stanu oko 6 sati ujutro pronašla je susjed. Muškarac nije oklijevao ni sekunde i odmah je alarmirao spasilačku službu, no za ženu je pomoć stigla prekasno te je podlegla ozljedama.

Navodni počinitelj je ženin 28-godišnji partner. Mladić je nakon zločina pobjegao svojim BMW-om i zabio se u nadolazeći automobil na susjednoj Straßganger Straße, pri čemu je vozač vozila smrtno stradao.

Osumnjičeni 28-godišnjak je u lančanom sudaru zadobio teške tjelesne ozljede te je odmah prebačen u bolnicu. Kako prenosi “Krone”, on je u komi. Straßganger Straße trenutno je još zatvorena, navodi se u izvješću.

U međuvremenu, policijski očevid se nastavlja punom parom. Ovo je već deseti femicid ove godine u Austriji.

Foto: Screenshot / google streetview